Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Spring is in the air!

Heb jij ook weer zoveel zin in de lente? Wij namelijk ontzettend veel! We kunnen niet wachten om onze klanten in onze nieuwe lente en zomer collectie te zien lopen. Deze lente staan de felle en vrolijke kleuren centraal. Collecties om nog blijer van te worden. Ben jij benieuwd naar onze nieuwe collecties en kun je niet wachten om ze te bewonderen? Neem dan snel een kijkje op onze website www.fiftysix.nl of kom langs in één van onze winkels!


SPRING MUSTHAVES


Deze lente staan zoals eerder al gezegd de vrolijke en felle kleuren in de spotlights. En eerlijk is eerlijk, dat is toch het leukste om te dragen tijdens de steeds warmere dagen? Maar dat is niet het enige wat een musthave is, ook de bloemenprintjes en andere leuke patroontjes komen weer helemaal in. Als je zelf niet zo van de felle kleuren en printjes houdt, dan hebben wij natuurlijk ook nog hele mooie nieuwe nude en pastel kleuren binnengekregen. We hebben heel veel mooie blouses, jurken, blazers, pants en nog veel meer! Check hieronder mooie inspiratie van de nieuwe collectie!





WHAT TO WEAR


Dit jaar zijn de co-ords pakken een leuke trend en dat is niet voor niks. Het is namelijk super leuk om een printbroek te dragen waar een bijpassende top bij past. Het is niet alleen heel comfortabel, maar ook super modieus. De co-ords zijn verkrijgbaar in pakken, rokken en blouses en nog veel meer. Wie wil er nou niet modieus bijlopen dit voorjaar. Naast dat je matching sets kunt dragen, is het natuurlijk ook helemaal leuk om dit te mixen en matchen! 



Ben je nou helemaal benieuwd geworden naar de gehele voorjaarscollectie? Check dan onze collectie online of kom gezellig langs bij één van onze winkels in Sneek, Leeuwarden of Heerenveen. Daar staan wij klaar om jou onze mooie collectie te laten zien en geven wij jou het beste advies! Shop bij ons jouw ultieme voorjaarsgarderobe! 

Tot snel!

Love,

Fiftysix

Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.