Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Vind jouw perfecte winterjas bij Fiftysix!

De winterjas is natuurlijk een musthave voor het najaar en de winter. Deze jassen houden je warm en stijlvol in deze tijden van het jaar. Bij Fiftysix hebben we een enorm assortiment aan winterjassen. We hebben voor zowel dames als heren heel veel verschillende jassen; van mooie tijdloze mantels tot praktische technische jassen en hippe puffer jackets. Welke jas is jouw favoriet? Laat je inspireren voor de perfecte winterjas voor jou!




De trend van dit seizoen: Puffercoats

 
De jas die dit seizoen niet te missen is, is de Puffercoat. Deze warme winterjas is vaak met dons gevoerd, oversized en heerlijk warm. Zowel de korte als de lange variant van deze jas is hip dit seizoen. Zie jij jezelf al cocoonen in deze heerlijke jassen? Merken zoals Alix, YAYA, Samsoe Samsoe en G-Star hebben allemaal een puffer jack in hun collectie.




Technische jassen houden jou warm deze winter 


Naast de puffer coat, is de technische jas een ware bestseller dit seizoen. De 4 Pocket Parka van Airforce is bijvoorbeeld de perfecte jas voor de winter. Deze parka is beschikbaar in zes verschillende kleuren, namelijk donkerblauw, wit, rood, paars, zwart en wit. Naast Airforce hebben ook de merken Reset, Parajumpers en Krakatau prachtige technische jassen. Neem gauw een kijkje op onze website voor het gehele assortiment: https://www.fiftysix.nl/winterjassen/ en vind jouw perfecte jas.

Je vindt ons ruime assortiment aan dames jassen in Sneek, Leeuwarden, Groningen en Heerenveen en natuurlijk online op onze website. Voor heren hebben wij een uitgebreide collectie in Sneek en Leeuwarden. Kom je snel langs in één van onze winkels?

Love,

Fiftysix






Om u de beste gebruikservaringte kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.